Par mums   Aktualitātes   Jaunumi   Īpašie piedāvājumi   Kā iepirkties   Kontakti   Jaunums!
preces: 0 gab.
summa: 0 EUR
Ķermeņa kopšana
Mātei un bērnam
Rotaļlietas
Mutes higiēna
Sejas kopšana
Higiēnas preces
Veļas mazgāšanas līdzekļi
Trauku mazgāšanai
Tīrīšanas līdzekļi
Ziepes
Aromterapija veselībai un skaistumam
Biopārtikas produkti
Bezglutēna pārtika
Kafija/kakao/tēja
Šokolādes
Žāvēti augļi/rieksti/sēklas
Musli/brokastu pārslas
Putraimi/pārslas/klijas/putras
Milti/maize/makaroni/rīsi
Sausmaizītes
Augļu biezeņi
Kūkas/mafini/picas/vafeles
Burgeri
Garšvielas/buljoni
Eļļas/mērces/sīrupi
Biovilnas/kokvilnas/zīda apģērbi bērniem
Biokokvilnas autiņi
Grāmatas
weleda veikals
sonett preces
bauckhof preces
naturata preces
natracare preces
moltex preces
disana preces
stockmar preces
redecker preces
YogiTea preces
Oshadhi preces
Ruskovilla
Bauckhof ātrā biezpiena kūka. Bezglutēna, 485g
Bauckhof ātrā biezpiena kūka. Bezglutēna, 485g


Cena:  EUR 3.26

Daudzums:



Sastāvdaļas: auzu pārslas *47%, cukurniedru cukurs*, kukurūzas ciete*, kanēlis*.
* bioloģiski kontrolēta audzēšana

Vidējā uzturvērtība            100g

Enerģētiskā vērtība   1614kJ/381kcal

Tauki                            2,6g

piesātinātās taukskābes     0,5g

Ogļhidrāti                      81,7g

no tiem cukurs                32,0g

Šķiedrvielas                     3,6g

Proteīns                          5,8g

Sāls                            <0,03g

 

Vērtības analīzē var būt dabas produktiem pieļaujamas svārstības. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.                                               Piemērota vegāniem.

Šis produkts var saturēt daļiņas no citiem glutēnu saturošiem labības veidiem, riekstiem, selerijas, sezama un sojas.

Pagatavošana

Izgatavošana ar olām un biezpienu: Nepieciešams vēl: 125 g sviests, 4 olas, 750 g biezpiens, ½ citrona sula.

Izgatavošana bez olām, bez piena, bez laktozes: Nepieciešams vēl:125 g margarīns, 800 g tofu, ½ citrona sula.

1. Garozas izveide: Izkausēt sviestu vai margarīnu un samaisīt ar maisījumu garozai (paciņa ar uzrakstu boden). Atļaut mazliet nostāvēties. Masu ieklāt ietaukotā cepšanas formā un vienmērīgi izlīdzināt izveidojot 2 cm augstas maliņas. Neuztraucieties, ja mīcot masa ir drupataina, pēc izcepšanās pārslas būs cietas un kraukšķīgas.

2. Pildījuma izgatavošana: Traukā samaisīt olas, biezpienu un citronu sulu kopā ar pildījuma maisījumu, īsi un kārtīgi sakult ar mikseri, lai izveidotos biezpiena masa. Pievienojot olu, nav nepieciešams atdalīt tās dzeltenumu no baltuma. Izgatavojot bez olas un bez piena, samaisiet tofu ar citrona sulu un pamatmaisījumu biezpienam.

3. Cepšana: Formā iepildīt biezpiena masu vai tofu masu un vienmērīgi izlīdzināt. Uzkarsētā cepeškrāsnī cept 1 stundu 200°C temperatūrā. Izslēdziet plīti un atstājiet kūku vēl 10 min cepeškrāsnī. Gāzes plītī cepiet ar 3. pakāpes karstuma līmeni. Cepšanas laikā nelietojiet cepeškrāsns ventilāciju.