Par mums   Aktualitātes   Jaunumi   Īpašie piedāvājumi   Kā iepirkties   Kontakti
preces: 0 gab.
summa: 0 EUR
Ķermeņa kopšana
Mātei un bērnam
Rotaļlietas
Mutes higiēna
Sejas kopšana
Higiēnas preces
Veļas mazgāšanas līdzekļi
Trauku mazgāšanai
Tīrīšanas līdzekļi
Ziepes
Biopārtikas produkti
Biovilnas/kokvilnas/zīda apģērbi bērniem
Biokokvilnas autiņi
Grāmatas
Grāmatas jaunajām māmiņām
Grāmatas
Aromterapija veselībai un skaistumam
weleda veikals
sonett preces
bauckhof preces
naturata preces
natracare preces
moltex preces
disana preces
stockmar preces
redecker preces
YogiTea preces
Oshadhi preces
Ruskovilla
"Graudaugu ēdieni", autoru kolektīvs, Bādvilbelas (Vācija) Uztura pētniecības biedrības izdevums
"Graudaugu ēdieni", autoru kolektīvs, Bādvilbelas (Vācija) Uztura pētniecības biedrības izdevums


Cena:  EUR 6.5

Daudzums:



Kā pagatavot graudaugu ēdienus, lai tie būtu garšīgi un arī veselīgi?

Šajā grāmatā aprakstītas 10 dažādas graudaugu kultūras un sēklas, un pat iesācējs virtuvē sev atradīs piemērotāko un garšīgāko recepti no pilngraudiem, putraimiem vai ātri pagatavojamiem graudiem – atkarībā no savām vēlmēm, iespējām un veselības stāvokļa.

Uzmanība pievērsta graudaugu sagatavošanai tā, lai ēdiens spēcinātu cilvēka gremošanu un organismam būtu iespējami pilnvērtīgāk. Tāpēc grāmatā sniegti padomi graudu mērcēšanai pirms gatavošanas, tos atraisot, gatavošanas ilgumam un pēcbriedei. Tik pat svarīgas ir garšvielas, kuras katrs cilvēks ēdienam var pievienot pēc savas gaumes. Tomēr atsevišķā grāmatas nodaļā ir ieteikumi graudaugu labai saderībai ar kādu garšaugu vai garšvielu.

Jūs atradīsit dažādu tautu tradicionālu ēdienu receptes: putras, picas, sviestmaizes, salātus, saldēdienus un dzērienus.

Agronome un šīs grāmatas tulkotāja Ilze Žola pievienojusi četras receptes, kuras viņas mājās gatavo kopš bērnības.